Bonde söker fru

Herregud vilka pappskallar det är som e med. Ser reprisen sen i onsdags nu.. Kul det var när Jonas sken upp som en sol när gammel tackan valde honom... Inga livliga krabater som sökt till henne ivarjefall.. Säger ju inte ens halv 7..


Men skoj och se.
Har varit & lämnat Texas nu så ska snart lägga mig i sängen.. helt slut i kroppen trots att ja legat hela helgen lång.

Lite bättre

idag men hade ont som attan i natt. Värkte ihela kroppen & mest i ryggen satt orolig e jag.

Kanske borde gå till sjukan men de gör ju endå ingenting. Så drar mig. Imorn går ja om de inte blitt bättre. Ska även jobba imorn. Idag ska ja bara ta det lugnt.. ner & hyra en film & mysa med Texas.

Hoppas eran helg varit bra. Puss tja

..............

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är bra hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma.
Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa detta.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll.
Våga släppa taget!
Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.

/ skrivet av Benny Rosenqvist i boken "Ljusfolket"

Piss dag

Fick gå hem från jobbet idag. Urinvägsinfektionen som spökar tror jag. Ont i magen till & med så kan ju ha gått upp i njurarna så kanske borde gå till jouren men gör ju endå inte så ont som det brukar göra. Får se.. Legat hela dan ialf. Stackars Texas som varit så duktig & hållt sig. Har inte fixat & klivit upp föräns nyss.

Glad att Texas är nu när jag inte mår nå vidare.. Han är världsbäst.

Irriterad som fan oxå men har man läst Mia Törnbloms bok så ska man bara skaka av sig andras grinighet vilket jag ska göra nu. Jag skakar av mig de;) Hoppas ni som ska på hallowenpartaj ikväll får de toppen kul , själv ska ja beställa en pizza & inta soffläge resten av kvällen.




Lovelyfriday!!!

& jag är ledig... Jobbar helg dock.


Ida ska det bytas däck på bilen. Sen försöka få till bokningen gällande Johnossi som syrran & jag ska på den 15 dec på katalin. Struligt & boka som fan med presentkort tycker ja.


Tror ja ska ringa Janne senare & höra om ja får ha Texas ikväll.. Kika idol & bara ta det lugnt.
Yes det gör jag nog. Ha en bra helg .. Puss tja

Long day

Idag har ja inte mått nå vidare.. Fick springa upp mittinatten flera ggr för & pissa.. tror ja fått urinvägsinfektion IGEN , vilket ja ofta har. Tur att man har medicin för diverse olika saker hemma. Tryckte i mig 2 starka värktabletter för & kunna få sova & klara av att sitta på ett aptmöte hela dan. Vart lite halvsuddig av dom men slapp ha ont ialf. Drack flera glas med citrondryck sen har det känns ganska ok. Sov en timme på eftermiddan & gick faktiskt på festen med jobbet och hade trevligt. Gick visserligen hem bland de första.


Hoppas få sova inatt så man kan upp & jobba imornbitti. God natt

Fin


Tjing tjong

Nu va det färdigt jobbat för ikväll.. Imorn har vi apt möte hela dagen.. Ska få smörgåstårta. Sen klockan 18 är det fest för oss på kommunhuset.. Ska fira folk som slutat & som fyllt jämt. Fläskfile och potatisgratäng. Massa smaskit imorn men blir en lång dag. Får väl ta de lugnt eftersom man ska upp 7 dan efter.


Börjar arbeta heltid från & med måndag & har långvecka denna så kommer bli långa & många dagar istreck. =(
Men det e ju bara på prov satt pallar ja inte så går ja tbax till mina 85 procent.
jaja hej med er.


Förresten hur kommenterar ja tillbaka på kommentarerna ja får? Har inte hajjat det än.

De va då själva

FAAN!! Nu är man i Östhammar. Åkte ner för & handla lunch & lägger upp alla varor på bandet & när vi kommer till betalningen så e mitt visakort putsväck. Fick springa ut & leta i bilen. Kika i plånboken kanske 4ggr i alla fack men nej. Skämshatten på så gick ja in & fick snällt meddela att ja inte kunde betala detta.. Jag skäms fortfarande.

Kommer hem&raffar åt mig den förbannade plånboken o va glider inte ut då på sätet som ingenting.. Jo visakortet. Tur att ja inte hann spärra det ialf. Åkte till Konsum sen för hemköp ska ja avvakta ett par dagar med nu.


Fick min lunch ialf. Bacontärningar med lök , tomat&basilika cremefraice & idealmakaroner.. Konsum hade inte ens snabbisar som jag ville ha.  Piss dag!!!!!

Heyy Kiddos

Irriterad På folk ,  att det är kallt , att ja måste skrapa bilen , att simhallen inte är öppen för motionsim, att ja jobbar kväll & missar afrodansen som är i Alunda idag , musdosan som ja måste skicka i backen gång på gång.
Förövrigt jäkligt uttråkad oxå.


Drömde om dig inatt Chivone. Du hade en photoshoot mitt i city & du var tvungen att gränsla över en pelare helt näck.. Sen åt vi pannkakor. Knasigt värre.


SUCK .. uT & Skrapa bilen nurå så ja kommer hem till Östhammar nångång.


Idol

Minnah gjorde ruskit bra ifrån sig igår.. Men Daniel hej ,hallå kan inte han dra hem nångång..


Snart ska vi ner på stan sen bowling & utgång ikväll...




Kristianstad




Åhus

Skåne

Befinner man sig nu i.
Johan har åkt till jobbet & ja vet inte om ja ska gå upp elr fortsätta sova..
Sov kanske 2-3 timmar på tåget i rundaslängar. Satt bredvid en snubbe/gubbe så kunde inte direkt breda ut mig men han checka ut i nyköping så de va ju skönt.

Min dag ska spenderas på stan ialf & shoppa kläder förhoppningsvis. Ikväll ska vi äta Tacos och kika Idol.
Ska försöka ta lite bilder & lägga upp.. Hörs sen puss tja

I natt

Bär det av med tåg , sittandes i 7 timmar till Skåne..


Ska bli kul!!

Fattaruuuu!!


Hei there hey there

Igår var de ännu jobbigare än förra gången må ja säga. Vi skaka ass till waka waka.. Men har faktiskt ingen träningsvärk än. Vilket ja hade i 2dar sist.  Men har haft huvudvärk nu 2 dar i streck istället men börjar ge med sig nu..

Ska man iväg & jobba nurå efter 4 dagarsledighet. Känns lite vemodigt men behöver ju bara jobba 3 dar denna vecka innan ja drar så har ja 4 dagarsledighet igen.. Är orhört glad nu att ja jobba mesta dels av sommarn & sparde mina sem dar så nu ska lina & ja kika på en sista minuten i slutet av november sen  åker ja till thailand 2 veckor på juldan.. Love my life right now.



ja har på tok för mycket prylar

Nu när man ska va duktig och städa så känns det mest som att ja bara byter plats på alla saker ja har. Så egentligen har ja det inte stökit utan mest bara rörigt.;) & kläder i högar så ja hittar ingenting. Ja försöker ju packa för kristanstad nu på torsdag men vet inte ens vad ja ska ha med mig. Behöver inte nå mycke direkt men.. Datan ska ja ha ialf nu när ja får sitta upp på ett natttåg i 6 timmar bara för att man inte läser mellan raderna utan hastigt & lustigt bokar. En hunka till så hade ja fått sovvagn.. jaja så kan deva.



Just another manic monday

Sov hos mamma & pappa inatt.. Bion himlen e oskyldigt blå va väl sådär. Små lattjo emellan åt men huvudsaken är att farsan gilla den. Nu ska ja snart sticka hem på ett möta sen hoppas ja den finns nån tvättid att boka ida för inte hann ja ens sätta på en maskin tvätt i Alunda i helgen..

Skulle vilja hämta Texas oxå men mycket man vill.
Ikväll blir det ialf Afrodans.. Tjohooo


Nomy - the man the myth the legend







Just love him...

Krogen

Igår med Lina , Linus & Gabbe. Gick lugnt till väga & vi gick oss hem redan innan 2 för & dra och käka hamburgare sen vidare till Subway direkt efter för och äta macka. Sov hos Lina men hon stack iväg mitt inatten & kom hem på morgonen ;)

Idag har vi vart uppe hos mi8ckis och hälsat på. hon har opererat sig så ligger på ackis.
Medans de andra åt pizza satt ja med min sallad då ja synda en hel del igår. Ja drack öl, ja rökte & åt mackor , chips & hamburgare.. Ja toppa allt lixom. Men annars har ja inte rökt ett dugg.. Så de fortsätter vi med i nyktertillstånd. Imorn är det afrodans. sen blir de simmning i veckan. Köpt årskort för 850kr. Billigt & bra..


Nej nu så ikväll ska ja bjuda pappsen på bio som fyllt år. Vi ska se himlen e oskyldigt blå. 





Hoppas eran helg varit bra.

Tjollahopp tjollahej

Är i Nåntuna backe & firar syrran som fyllt 33. Funderar på & va kvar istan och haka på Lina & ligan ut ikväll men har inte de poppigaste kläder kan ja ju meddela. Kanske bara blir förfest sen hem....




Så tokit då

Avbokar ett möte, går upp tidigt för& brumma iväg till Alunda. Jag hade ju tandläkartid - trodde jag. Kom en vecka för tidigt.. Hur kan ja ha kommit så fel. Rackarns.. Promenera alunda runt med jeppe efter de & när ja precis kommit hem knackar de på dörrn & då ere Erik & matte som ska gå alunda runt så haka på en sväng till. Sen somna ja på soffan & vakna nu. Har vägt mig & inte fan har ja gått ner ett gram äns.. snarare upp. Så skit i samma. Ikväll blir det chips till idol med mina föräldrar <3

Godmorgon

Har precis tryckt i mig lite godisnappar på morgonkvisten. Ska infinna mig hos tandläkarn om en timme. Det e bra de. Ska skynda och koka lite gröt nu. Blir & umgås med Familjen i helgen. Idol med mamma&pappa ikväll.
Födelsedagsfirande av syster imorn & bio med pappa på lördag. Vad har hänt ?!


Ska väga mig ikväll och se om de gett nå resultat. rök&chips fri sen i måndags;) Sjukt stolt.
Ha en bra helg alla.



Fanimej vad det blåser

men en polare skulle just ut & lägga sig isolen... Vart befinner hon sig tro.

En annan polare drömde att ja va en struts inatt. haha sjukt ju.
Hur kan man komma så tokit.

Vikt

54,1.. Vägde mig på jobbet. Osäker på om den stämmer men ja brukar ligga mellan 52-55.
Går jag ner 4 kg så vore det toppen. Har inte rökt elr ätit chips på 2 dar. Citronskiva på de.
Svårt & komma på vad man ska äta bara. Idag har ja ätit precis som igår. Får söka på internet.


Klockan 5 börjar ja på friskis & svettis. Sen hem och ha spamys med mig själv till bonde söker fru.

Godmorgon!!

Vaknar av att en stor klump hoppar upp i sängen och lägger sig på mig. & ja med jordens träningsvärk i hela kroppen rår inte på & få bort han. Han låg där en stund innan han snällt flyttade på sig.

planer på och bege oss ut i skogen & plocka svamp nu....

Måste erkänna

att det inte känns så uppöver mina öron & upp överminkropp , ( Orup va? ) & behöva ge sig ut på en promenad så här nästan mitt i natten i höstmörkret för hunden behövs rastas men what to do. 

Man kan ju endå  va glad över att Sverige spela så inibomben bra ikväll så får ja mig en morot och sticka ut i kylaan.
Kom nu Texas så går vi..

Skulle vilja va en björn

Gräva en koja & sova bort hela vintern och dess mörker för att sedan komma fram till våren , utvilad & glad ihågen.






Käkat frulle

Precis. Fiberhavregryn med fiberberikade knäckemackor & ägg. Vart propp mätt. Vart ute & gott med vovven.
Har inte rökt. Till lunch blir det Kyckling sallad & middag : kött med frukt & frönsaker.

Imorn ska jag börja på friskis & svettis. Sjukt taggad för de här...

Ha en bra dag ..



Slagit slint

i skallen tror ja. Nu har jag träningsmani. Var ju på afrodans som sagt. Det var jag & en massa glada tanter. Kul som fan. Nästa måndag kör vi igen. Har inte rökt sen i förmiddags och de går alldeles utmärkt. Och ska börja köra med Gi metoden. Bytt ut mina chips till frukt ikväll. Men just med chipsen känns det lite vemodigt.. Får byta ut till popcorn kanske. Lite nyttigare. Nu kommer min blogg bli ännu tråkigare än vad den redan är men ska mesta skriva om träning och kosten & hålla vikkontroll för & kunna läsa & motivera mig själv.


Nu ska jossan bli hälsosam. & kanske må mycket bättre för hoppningsvis. Äter ju bara skit just nu.
Imorn går ja & vovven upp tidigt för och gå på lång promenad sen blire gröt , ägg & hårt bröd. ;)


Afrodans

Klockan 18 idag.


Så härmed slutar jag röka från & med nu. Jag ska fixa det tamefan.

Regn & rusk

Slask & blask.. Alla Äckliga slemmiga kräk krälandes längst med Gatorna.. Usch dom är ruskiga.
& inte nog med de så måste ja fara till Tierp nu innan mörkrets inbrott för & få min bil lagad. Nej vad jobbigt allt är.
Varför kunde inte min rara stackars bil få vara ifred förra helgen så hade jag sluppit det här nu. & vad irriterad jah är.


Ska tillbringa natten i Alunda har jag bestämt ialf. Ledig imorn..

Då äre dags

& dra till jobbet igen.


Hemma 20.30

Saturday night

Ja då blire utgång.. Längtar verkligen. Går nog till Bullit först då Johan e en rocker. Gillar stället jag med lär väl tilläggas , sen vidare till Platina i think men man vet ju aldrig vart man hamnar.

Hitta på en sjukt gammal bild på Unt förresten , måste va flera år sen på mig & Ramona.




Är mig inte lik alls idag tycker jag .

Sitter & kollar på djur

@ blocket..

Vilka ideer man kan få på fyllan..Precis när ja flytta hit till min lght så var vi på fest hos en grabb mittemot. Han hade en massa olika terrarium och burar med både ormar, ödlor & fåglar.. En ensam stackars liten fågel i en stor stor bur ville han sälja & jag klappa på och skulle ju promt ha fågelrackarn. Klok som han va så sa han att vi löser allt de där imorn & flyttar över & så.. - Ja visst. Va tusan ska ja med en fågel & göra? Det är ju inte så ja sätter mig på golvet och inspekterar i timmar om hur fin den är. Inte kan man gosa heller. Nej han va klok han .. han som sa att vi löser det där imorn.. Jag skippa fågeln . Undra hur den har det idag. Jag vill ju så gärna ha ett djur här hemma men ja vet ju oxå att ja gör allt för hastigt och lustigt så funkar de inte i längden....


Skönt nu när ja har bil så kan ja ha texas precis när ja vill & funkar.. vet ju att de aldrig skulle funka och ha ett djur på "heltid" som ja fladdrar runt...

Äntligen

Fick ja tag i färgkoden. Fick åka ner t plåt & lack i östhammar.. Klampa in bakvägen ja där de höll på och arbetade. Kom ju inte riktigt rätt men de va snälla o hjälpte mig.. Han kika undermotorhuven och sa ja antingen är det 6 , elr 61 men det är bra svårt och veta på kukfordar..haha Min Ford är ingen Kukford.


Från det ena till de andra.. Skåningar e ju bra skojjiga.. Fett ös som vi nu skulle skriva , skriver dom till Fitt ös.
Ska ju ut på lördag med en skåning och då jävlar.. Fitt ös någe nog läre ju bli..

Nu ska ja poppa musik rätt ut medans ja drar en sväng med dammsugarn .

Färgkod

Att de ska va så förbannat svårt och hitta på den då.. Vissa säger att den ska stå längst inåt höger när man öppnat motorhuven andra säger att de bara är och ringa lackfirman och skriva in reg numret. Än så länge har ja inte lyckats med nått.. & vi måste beställa lack idag. Därmed basta.


07.53 vad ska man göra av den här dan innan jobbet ikväll?

Fixa till i lghten kanske. Köpt en massa blommor så har fått de riktigt hemtrevligt. Även plast som ser ut som äkta på Ikea. Har klippt dom i olika längder & piffat till i en finare vas.. vart så tjusigt såå.

Trött

Efter en hel dag på jobbet.. Ligger redan isängen & klockan är bara 10..
Har inhandlat nya vinterskor & vinterjacka i helgen.. Jag kan då verkligen inte gå på stan utan o handla något..
Men bättre det än på alkohol.. btw nästa helg blir kanske inte så nyktert endå.. Ska lägga in en semester dag imorn om söndagen då Syrranskilles bror kommer upp från Skåne , så de e klart man måste visa han Uppsala.. Men fredan blir nykter minsann , minsann. & Jeppe som oxå hade lovat o va nykter kör på ålandsbåten 3dje helgen på rad istället.. ;)

Nej felix stör en ingenjör sen sova..God natt !!!

Kräftor!!

Igår smacka vi i oss kräftor Jake & jag.. De hade ju slut nästan överallt, hitta på kvantum istan. Märks att säsongen är över men fyy faan så gott det är. Skulle kunna äta åretom.

& Inte vart de någon klippning igår inte.. Mickis svara ej men vart en dag på stan, runt i boländerna & shoppa vinterJacka blandannt. Hämta upp en bakfull Jesper på hans jobb sen mot Alunda..
Jobbar delad tur idag. Ska tillbaks & bråka snart. Men imorn är det sovmorgon.. Börjar 15.30



Nykter helg!

Stolt över & ha stått emot ölsuget denna helg trots en platta ibilen. Fredagen spenderades med mina systrar & syskonbarn i Nåntunabacke. Toastskagen till förrätt , Kött , potatispure & kantarellsås till huvudrätt sen chips & godis till Idol. Somnade innan jag fick reda på vilka som gick vidare. Lördan åkte vi till Ikea och handla sen hämta jag upp Jake vid stationen & åkte mot Alunda. Hade tänkt och äta kräftor på kvällen men är säsongen över nu? Fanns ivarjefall inga på Ica. Drog upp till Johnny och beställde mat från Gossens. Kika på 2 filmer sen åkte vi hem & sov.

Mår förjävligt bra idag må ja säga. Kör på nykterhelg nästa med, Jeppe har lovat mig det. elr hur ? ;)
Idag ska jag åka & klippa mig. Skulle vilja göra nå helt radikalt. Raka av skiten som Jocke typ och se ut som en välputsat Ollon fast nää det törs ja inte. Blir bara toppa för min del. Hoppas ni andra haft en bra helg!!

Puss tja

RSS 2.0