"Dansken"

När vi var i Thailand i februari så träffade jag en dansk som bodde & tränade på ett muey thai camp/läger.
Vi skulle ses när vi kom hem bestämde vi & va brukar d bli av sånt...

Jorå, han har nu bokat flyg hit till mig så på fredag ska jag möta upp han på arlanda.. fan så kul:)
Grönan , parker , uteserveringar , nattklubbar , shopping m.m m.m kommer bli grymt!!!

Inlåst!

Ja helgen som var , var i värsta slag. Nu sitter nästa bakom lås & bom... Va umgås jag med för folk? Jag kom hem mittinatta må morron tack vare Janne som kom & hämta mig i Sollentuna. Du är helt otrolig <3 jobb helg denna helg tack & lov!


Lindersvik

Haft en sån mysig dag.
Åkte ut på landet för att sola o bada i poolen o fick grillat serverat till middag, sen fika hos rolige Åke & Anbritt på 65 bast till Lets dance. Om ni bara förstod va kul de e & hänga med äldre folk:)

Hoppa på bussen hem och de sista jag hörde var : Hade bra Jossan - Jag tycker om dig!

Jag blir så lycklig! Du gör mig så glad älskade du!


Lindersvik

Ligger ute o solar på Jannes lantställe. Kan hända att det blir ett andra dopp i poolen för iår & kan även hända att det blir grillning ikväll. Ledig helg imorn , fan så skönt! Blir kanske banditbåten :)


God morning!

om 47 min har jag tvättid & fyra timmar framöver. Mellan 10-14 närmare bestämt. Därefter kommer Janne & lämnar Texas. Han är så snäll den här Janne.. Så mkt som han har ställt upp på mig har faktiskt inte ens mina egna föräldrar gjort nu på äldre dar.. Love u!

Student!

I mitten på sommaren får jag redo på om jag blivit antagen till en 3.5 årig förskollärarutbildning. Då kan de bli flytt lite vart fan som helst. Uppsala , Gävle , Västerås , Kristianstad & Eskilstuna! Det var dom universiteten jag hade behörighet till. Det bästa vore ju för min del & sätta mig i Växjö typ där jag inte känner en kotte & endast kan fokusera på plugg. Bara avvakta & se nurå om man får nöjet att bli en fattig student i nästan 4 år i höst:)

Berlin

Vi har fått stegräknare på jobbet. Vi ska gå till Berlin. Denna lilla stegräknare följer mig istortsett överallt. Nyligen träffade jag en heltokig snubbe som jag började gilla fast som nu troligtvis sitter bakom lås&bom ;( <3 Hur som haver kom han & plocka upp mig på fyllan i Uppsala & jag haka på han hem. Mitt i allt tumult när kläderna skulle av så säger karln: Va fan haru stegräknare påre? - Ja men si på fan kläckte jag ur mig. Vi på jobbet ska gå till Berlin hahah vi på jobbet ska gå till Berlin ... aja dagen efter skulle jag lägga in mina "steg" i wellstep men fick omvandla mina steg till en sportaktivitet.. joråsatte Berlin närmare sig för mig.

RSS 2.0