Myskväll med Texas

Bilder från utgången igår






Ikväll blir det myskväll med Texas

Ny födda lilla Noah

Mosters sötnos


Födelsedags barnet unnar sig ett glas vin :)

sitter framför datan,, dricker ett glas vin & beställer massa skit från internet.. behändigt &bra.

Massage kom ja på... mega ont i ryggen efter i natt.. hade båda hundarna i sängen men den ena hunden arty han bara låg som en klump och hur jag än bökade , ja mer elr mindre försökte knuffa ner han så nää han låg där han låg och jag fick ligga hel snett... 345 kr för 30 minuter hitta ja i uppsala.. är det rimligt tro?  I thailand vet ja att dom tar 40 kr för en timme ialf,, inte för att det är så rimligt men billigt och bra. =)


Väntar på att jake ska sluta jobbet så han ska få smögåstårta av mig men det är inte föräns om 2 timmar.. vet inte om jag orkar hålla mig vaken tills dess men jonas och jag ska troligtvis dra och åka pulka snart.. blir väl piggare av de borde man tycka..


Har ju blivit moster en än gång.. har inte hunnit träffa lillgrabben än men han ska heta Noah.. kommer bild snart.. datan hakar sig.. Puss tja <3

Hundvakt

t lottas 2... just nu ligger vi alla 3 på soffan och myser till halv 8 hos mig>familjen annorlunda>spårlöst sen är det dags för en sista promenad men vill inte.. jag står inte ut i denna kyla.


imorn fyller jag 22.. d som står på schemat: tvätttid bokat.. tjohoo.. värdelöst och fylla på en tisdag men
familjen var ju & fira mig i söndags.. åt smörgås tårta och fick 4 snygga köksstolar i svart bland annat.

nej nu är reklamen slut så nu ska jag titta vidare....



Thursday

Nästa vecka har jag tagit sem så då blir jag ledig från må-lö studs! Fyller år på tisdan så det lär bli en hel del partaj...

Nu ska jag käka en pizza-macka m champinjoner, tomas och nå annat slem på =)

Alla <3 dag

Spenderades med Johnny,jake & sofie.. singlarna slog sig samman och spela bowling 8 i Uppsala. Gick d med.. Alla par var väl på middag sen bio typ , de gamla vanliga tramset bara för att...

aja har varit uppe sen 5 imorse, blir tidiga mornar nu för tiden när jag mest är i Alunda för att kunna plugga men ja och jake ska försöka vara duktiga nu så antingen blir det gymmet elr gjuterirundan... hörs!

I gotta a feeling



woohooo that tonights




 gonna be a good good night...


Ikväll kör vi!!! Sofie & jag!!!

11/2

Ska tamefan säga upp bekantskapen med fanskapet.. är så less på allting!


25 kronan? inte 25 kronan . ..

Mjaa, besutsångest... trist och bara lattja runt här hemma... men det är nog bäst att jag drar in till uppsala i helgen istället. ser ut som en tok för övrigt med så kanske inte så snyggt o vika in på krogen med ett fett bandage över vänster kind.  

Var precis ute och knata alunda runt m morsan,, så nu blir det popcorn istället för chips.. lite bättre det ialf.


Någon som kan beskriva vilka orsaker & förutsättningar som krävs för att en högkultur skall kunna uppstå??


-denna historia kurs känns sååå långt bort just nu..



Ledig dag

& måste plugga, fy fan. Spar det till sist. Vill ha helg ni igen..

Fredags var jag m jake& johnny en stund sen fick ja skjus av johnny in till uppsala, mötte upp Sofie.. gick in på kalas , svepte min cider gick fortare än kvickt ut igen.. fattar inte vad vi skulle dit och göra... helt tok värdelöst. Gick vidare till VIP där var det dansband så det stod härliga till.. Dansa bugg drack ett par öl drog till årsta runt halv 2 tiden... Jobbade sedan natt lö-sön men denna helg är ja ju ledig men brukar va att jag är bara trött då men nått ska man väl hitta på.


Sugen på & åka skidor nu när solen skiner och allt men bra trist och åka själv ju..



Lite bilder från Åre










Fredag woopi woop

Satt & lira gitar hero med jake&blom igår kväll och drack lite vin.. börjar fan kunna det där nu, får se vad man hittar på ikväll. Orkar man med utgång? fårse.  Måste ialf plugga lite om forntiden för min lärare måste ha ett närvaroprov idag men det går nog vägen.

Har även kommit på att de senaste 3 åren måste ja ha mått ruskigt dåligt, ryser bara jag tänker tanken nu. men tare m en klackspark=) Håller på & bokar resa nu , blir galen om jag inte har något inplanerat även fast både grekland& thailand är bokat men det är ju inte föräns i sommar & sen jul. Ska till Irland nu i april är det tänkt & hälsa på max& vanessa.


nää kaffe & forntiden nurå.. suck

Ha en bra fredag puss tja

RSS 2.0