Jajamen

Då var 3km jogg avklarat i eljuspåret idag & 5 km walking. Så vi unna oss en kantarell macka & en starköl nu på kvällen . Så innihelskotta gott. Imorn är de mycket på tapeten. Pappa kommer hit imorrnbitti sen tvättid mellan 10-14 antingen innan elr där imellan ska Jess & jag ut på PW elr Jogg. Tänkte även hinna med & plocka svamp. Sen på kvällen kommer Silva,Marianne & Frida över. Vi ska ha en liten kräftskiva sen dra ner till sjökrogen... Satt nu ska ja fara i säng straxt.. Goonatt!

Fan vad jag är bra.

Arbetat 7- 20.30 idag med ett hål på 2 timmar mitt på dan. Gav då ut på en promenix med Håkan på 7km. Efter jag slutat nu ikväll stack jag ut & sprang.. Jajjamen! Nu håller vi de här.. Imorn ska Jessika & jag ut & springa igen om jag nu kan gå för har redig träningsvärken i vaderna nu.

Sök

Efter Jasper Forks på spotify.. en av mina nya favoriter..varenda låt e grym!! Go natt alla!

Gokväll mitt herrskap!

Nu var man hemma igen från jobbet. Var färdiga bra tidigt. Skönt! Unnar mig nu lite chips. Chipsen har lixom fallit bort under sommaren som så mycket annat. Men sommarn 2011 har varit helt klart den bästa. På torsdag kommer Texas. Funderar på & ta en svängom till Sjökrogen på fredag. Sista som händer ju innan denna stad klappar ihop. Märkligt hur fort de går. För bara några veckor sen kunde man dra & bada , spela wolly , dricka bärs ja,gu vet allt efter man slutat jobba en kväll som denna 21.30. Nu kunde jag knappt läsa annonbladet på vägen hem i mörkret. Bra trist är de tycker ja men men nu får man roa sig med träning , filmmys & mycket annat tråk egentligen :)

Grymt stolt

över min insats idag.. Hunnit med så mycket. Ställde klockan redan på 06.00 imorse trots att jag inte börjar föräns 15.30. Det jag skulle göra kl: nollsexnollnoll var just att ut & springa. Klockan 06.00 lixom! Vilket jag även gjorde. Håkan haka på han. Hade tänkt att jag skulle lägga mig igen efter de men inte då. Jag börjar dona i min lght som jag inte brytt mig om på hela sommarn. Moppat, dammat , rensat kläder , diskat , dammsugit , bädda rent m.m m.m Nu ska jag straxt gå en powerwalk innan jobbpasset.

Oslagbar helg

Så himla gla att vi kom iväg.. Åkte 9.30 från Östhammar fre. I en crossbuss. När klockan hunnit blivit 19.00 vart jag så stressad så jag visste knappt ut. Tänk om det är kö , inte hittar nån parkering , inte ens hittar dit direkt. Tänk om vi missar Thåström som spelar 21.00 brister jag ut. Min vän Björn tog de hur Piano som helst. Ibland kan jag känna att de vore skönt & kunna va så lugn & sansad ibland. Vi hann ju lixom. Vi hann t,om äta & hade en halv timme kvar påpeka han.. Prince spela direkt efter. Prince - VÄRLDKLASS stod de dagen efter i tidningarna. Jag tyckte de va blaha blaha! Lördan var de gågata häng i götet. Mötte upp min syster Thess & hennes vän från Dawn från USA. Drack lite öl ihop & kika lite spelningar. Efter att ha hållt igång hela dagen ville ja skicka på nattmössan redan klockan 21 så vi lyssna på tiesto i en stentrappa på vägen tbax till bussen.. Funka de med & därmed kunde vi bege oss i tid hem , vilket va skönt & slippa komma hem mitt i natta. Hur som helst.. Prince, Tiesto , Robyn , keiny west , far åt pipan. Ni har inget & hämta ijämfört med Thåström <3

Way out west

Idag har jag varit ute & promenixat 2 timmar med Texas sen svida ja om till springdojjor & begav mig ut 2h till gick/sprang så jag till slut virra bort mig så pass att jag fick fråga efter vägen hem igen. Imorn ska jag banne ut & kuta igen. Idag är jag på bra humör. Trott att inte jag skulle få se Thåström på way out west trots jag har biljett då jag haft magert med pengar efter sommarn.. Typ så magert att man fått spränga sparbössan men tur att man har en sån snäll pappa som jag. För vi ska åka :D tidigt på fredag dundrar vi iväg bilandes ner. Thåström lirar kl 21. Vet dock inte än om vi blir kvar lördan med men tydligen ska Prince dit.. Purple rain purple rain...

Finns idioter till allt..

När man för engångsskull sväljer stolten & tilllåter sig själv att bara vara ledsen på hur folk beter sig .. Kan jag istället känna att det är nu jag bara borde vara ilsk & förbannad som jag brukar för det är lättare att bara skita i allt. Men nu fick jag ju svart på vitt så bara & knalla vidare. Att man inte lyssnar på folk egentligen.

RSS 2.0