Värdelösdag...

Varit hemma från jobbet idag.. känner mig hängig på nå märkligt vis, har legat i sängen hela dan..

Finns ingen ork nånstans. Men ikväll kommer Lina med sina vovvar & ska sova över här. J hämta Texas igår , dumt nog när jag endå var hemma idag, inte för att ja visste de men nu måste ja ta bussen och gå en bra bit för han just inte ska t östh idag.

Myskväll

Dagen har bestått utav jobb fram till 13 idag sen kom Janne med Texas så vi gick en promenad tbax till sjukhuset och så fick arbetskamraterna och en äldre gumma som älskar djur träffa Texas,, hon vart så glad.

Har nyss varit o handlat en massa gott tills ikväll. Texas & ja ska ha lördagsmys.


imorn kommer Lina med sin lilla rottisvalp, ska på julmarknad!

Luzza!!

Mys med advent

Håller på & jul fixar.. älskar verkligen julen, ska julpynta idag. byta gardiner & fram med ljusstakar bland annat.

Skulle vilja julbaka med , har inte blivit av än men var & köpte saffran i veckan och 2 paket kosta 60 spänn, vilket rån. 60 spänn för 0.5 gram saffran. helt skadat. Ska in till Uppsala om ett par timmar och julshoppa med danielle, ska bli trevligt. Kan nog bli en o annan öl ikväll med men annars är det bara jobb i helgen framför mig.

Har halkat efter

med mitt bloggande.. som sagt går i perioder för mig. De flesta ggr jag skriver är just för att jag har elr har haft det mindre kul en längre/kortare tid.. Annars gör jag för mycket skoj så bloggande hinns inte med anser jag. =)

Va har hänt sen somras då? inte ett piss, nerrå har väl hunnit med en resa ialf. Till thailand i 2 v med Janne.
Bodde på 4 sjärnigt hotell i phuket karon beach där ja redan varit 2 ggr men där är bäst endå. kosta 6000 så det var ju som hittat. Skulle åkt till manchester den 5 november nu till älskade chivone men då får man ett vikariat, vilket e kanon men hade ett himla hej & hå med att försöka bli av med biljetten, till sist köpte leon den, chivones bror. löste sig till sist. Hon kommer ju hem nu till jul så får väl hålla mig.


har ju fått ett vikariat nu & går på månadslön nu =)
Har ju hunnit skaffat hund med för sjutton.. lille Texas en rottweiler, 12% bullmastiff på nu 10v. Han kommer bli en pjäs:) Farsan hans vägde 62 kg så vill Texas dra sen om man är ute och knatar så är det inte mycket jag kan göra ivarjefall, haka med om inte annat.
Morsan blir väl rädd bara hon läser det här. Får numera inte komma hem till dom om jag inte skaffar hundvakt, haha löjligt men kan ju inte förstå henns rädsla för hundar, lixom alla hundar så då gjorde detta val av dog inte saken bättre men det är ju vi som ska ha han. Har börjat på valpkurs, går väl bra, lär sig bra mycket.
ne nu lessna ja på o skriva direkt. får se när nästa gång blir. God jul isåfall tjingis

RSS 2.0