V is here...

Var & hämtade hem min älskade Vanessa på Arlanda igår kväll.. Så kul att hon är här... Hon ligger&sover nu förtillfället och jag har väl hostat i princip hela natten så stackarn inte kunnat sova.. För jävligt att man har blivit sjuk då man varit ledig och vädret har ju inte varit på min sida heller , inte på någons sida snarare..


MIDSOMMAR IDAG IALF! Lutar mot att fira de ute i Jannes sommarstuga med lite folk.. Midsommardagen blire hummel=)   Ska ut och plocka i hop blommor till en krans snart är de tänkt.. ska även plocka 7 olika sorters blommor och sova på under huvudkudden.. har alltid glömt bort de så nu ska de fanimej bli av...


Ha en bra Midsommar alla...

Helgen

Fredags var jag ute på landet med Janne och drack vin.. somna i hyfsad tid.. vi var förbi Åke en sväng och drack Kaffe& whiskey,, ingen whiskey för mig.. det går bara inte. Annars e väl inte ja den som spottar i glaset direkt men uahhh godare finns de.. vart en cider=)... Lördags förmiddag var jag på 3 års kalas.. systersdotter meja fyllde år.. Hela familjen var där.. trevligt. här har vi alla syskon barnen....  Tilde och jag.. Älskade Elise... Sötaste lilla Meja, födelsedags barnet.. Sist men inte minst den enda lill killen Theo Lite dåligt med grabbar i våran familj.. vi e ju själv 4 systrar och en bror.. haha brorsan fick bestämma namn på mig då jag e minstingen för att han hade hoppats på en bror men tji fick han och här kom jag.. därav namnet Josefine men ja gillart.. tack brorsan =) Undra när man själv ska få en liten rackare.. e inte ett dugg på hugget för de just nu ialf men de kan säkerligen ändras med åren när man blir lite mognare än vad ja känner mig nul. Kvällen sluta ialf  på Hummel i Öregrund med Björn..så här såg man själv ut kvällen till ära..  Björn sa att de blir ju aldrig som man planerat när man är ute m dig.. haha nej tacka fan för de.. blir ju aldrig som jag planerat själv, hade bra kul där ialf.. mycket folk som man inte känner igen och i alla dess olika åldrar vilket ja gilllar.


är för övrigt ledig hela veckan nu ju.. bra skönt.. Pixel tessan kommer ut om en stund. Ska åka t eddy och få gratis mat.. rätt schysst och känna en pizza bagare på de viset.  han e ju snäll såklart oxå.. nej ska fortsätta städa nu, blir ju aldrig klar men undrar vart värmen tatt vägen???????

RSS 2.0