Jobbat färdigt

Sluta halv 10 så nu sitter ja och trycker i mig en popcorn påse med smörsmak, har sov morgon imorn.. skulle egentligen börja 7 men eftersom vi har apt möte  så ska ja inte dit föräns 9....


har suttit och kollat på lite resor, vill ta mig till irland på st,patr day men finns lixom inte tid.
Någon som ska med & shoppa upp lönen på fredag istället ? =)

Paradise

Paradise hotell ikväll, ja tänk om jag hade kommit med där.. De fråga ju mig 2 människor som kom från robert aschbergsföretag strix? när ja var på kallis i visby , det tog bild och lite uppgifter om mig men kom inte så långt till intervju äns men kanske va lika bra??!! =)



Torsdag

men ja tror väl att ja ruttnar bort snart, tycker det är så jädra värdelöst & bara sitta & glo i en lght. Det jag gör är att förflytta mig mellan soffan & sängen som har ca:1 meters mellan rum. Imorn åker ja ialf till alunda där det e lite mer rörelse hemma,, men först är det jobb som gäller mellan 7-13.30 sen direkt till bruksgymnasiet för & prata med hans falenius om att läsa historia på distans, ett steg närmare dröm yrket.

Ska försöka få ut så mycket som bara går av denna helg för känns som jag aldrig är ledig helg, vilket ja inte är heller men skulle vilja träffa texas m..


Upp&ner ner & upp

Åre

Jobba till halv 2 i måndags,, Lotta hämta upp mig i Alunda sen åkte vi & hämta vår hyrbil på okq8 ,, kom inte iväg från uppsala förä'ns vid 18 tiden så jaa var framme halv 3 på natten... trötta & griniga var vi båda 2 men dan efter va allt som vanligt.. gick & hyrde skidor sen bar de av t liften.. ja var ju tvär säker på att ja kunde åka skidor men backarna i Åre är ju inte o leka med kan ja säga.. uppenbarligen så kan inte ja åka skidor överhuvudtaget ,inte ens svänga vänster men  kul som fan hade vi.. öm här & där nu.. Lotta lyckades pajja hyrbilen m.. vi hade parkerat i ett p-hus och där e de som stora pelare/stolpar.. skulle backa ut & lotta rattar om fullt så fick repor på lacken haha & eftersom vi båda är under 25 så kostar självrisken 3000.. vart en dyr resa de här för oss..




Lutar mot åre

Imorn blåser det av mot Åre.. Jag & lotta ska fira våra födelsedagar ihop även fast det är en månag iförväg.. Har hyrt hyrbil & lottas lilla vovve ska med.. kommer bli grymt, åka skidor & shit jeezz.. Hörs då ..



Vad händer????

Värdelös lördag... Ser ut som att jag får sitta & ruttna i Östhammar, ska visserligen jobba imorn men nått måste det väl endå finnas att göra här ute?? nej just de ja ,kom på att det finns inte ett skit att göra här ute. men orka stan.

Tisdag

Ja,jake & hans pappa ska ut och åka längdskidor snart på golfbanan men mamma säger att det är 15-16 minus grader,, de gillar jag inte.  Var ute och åkte i spåret igår men gick inge vidare då det inte var nå spår... Jake drog på vurp innan han ens kommit ner från hans infartbacke och det var inte sist vurpan kan ja lova... ja föreslog att vi skulle åka alla värsting backar för annars var de ju ingen match , ja for in i skogen & jake flög i luften och landat på arslet.. kul var de ialf.


Känner att ja måste skaffa en hobby.. helgen var helt åt helvete fast ja mesta dels av tiden bara satt hemma & uggla.. Fattar inte varför så många unga ska behöva må så dåligt.. Hälften av mina vänner har ångest för jämnan & ja lika så , allra helst under vintern.. Behöver min sol & behöver något intresse... Nytt år nu och ja känner på mig att de kommer bli ett bra år, de måste det.. tjing tjing


RSS 2.0