I arbetsdag kvar

imorn natt åker vi!



Ägg & kaviar macka

Börjar lessna lite nu men men pappsen kommer ikväll & hämtar mig & resbagen. =)


Undra vad man ska lyxa till på ikväll då.. en påse chirre kanske.

just another manic monday

att det skulle bli så tokit. Funderar på att be pappa att hämta mig på torsdag , e väl så illa tvungen eftersom vi ska flyga på natten & jag kommer inte hemifrån. Helt smack bankrutt. Har iofs på sparkonto på forex i stan men utan busskort hjälper inte det. Idag har jag även ätit ägg & kaviar macka 2ggr om då jag inte har någon mat hemma heller.  ja men man har väl varit med om sådan förr. Levde ju en hel vecka på 1 euro när jag bodde i Irland.

- Gick ju det med. =)

Chivi kommer hem & hälsar på med snart, Lika så Vanessa hoppas jag ? Miss u to!!


Nää god natt


Alejandro


Hummel

Hade ganska skoj igår. Mycket folk man kände igen elr alla mer elr mindre.

Skulle ju egentligen brummat t v-ås idag men är stransatt här. Varenda krona gick åt igår. Har inte ens busskort så jag kan ta mig någonstans men Thomas kommer hit istället ;)

Ska ner & handla en massa snacks sen tända ljus till en film vi ska hyra..
Grekland på fredag ;)

Vanillia coke

Hitta på den gamla godingen när jag var nere och handlade ägg & kaviar. Fanns ju förr men nu antar ja dem har inporterat utifrån . japp det måste de har gjort. mår lite halv krassligt ida om ja ska va ärlig men det ska nog ordna upp sig. tjo & tjim hummel ikväll kanske.




Fest med Arbetskamraterna

Kl 18 stod buffe bordet framdukat på jobbet. Vi var 12 st som kom. Åt & drack gott. Gick hem tidigt då jag ska upp för att arbeta imorn. Mycket trevligt har vi haft!

Denna dag har varit toppen för övrigt, Umgåtts med Danielle & sofie på stan. Har nog lyckats få lite färg med.


26-29 juli kommer en spanjor från Barcelona på besök. Har aldrig träffat karln men snackat en hel del över internet & verkar vara en trevlig pojk =) Ska spendera dagarna i Sthlm på hotell. Tänk om han är hel korkad så e man fast med han lixom... men jag tycker det ska bli kul och tror vi kommer ha grymt trevligt. Ser faktiskt fram emot att han ska komma.

Tisdag

& inte har ja gjort nå vettigt ida inte.. nej nej Missat bussar har ja lyckats m ialf. Skulle på möte med Caroline som ja brukar prata med kl 10 men nej då drog bussen framför snoken på mig. gick hem & la mig igen.. gjorde ett nytt försök på kvällen för att ta mig hem då även pappa skjusa ner mig.. satt där ja med pissregn som bara öste ner , rann in i busskuren.. Kom ingen buss såklart för den hade ja missat. IGEN! Efter en halvtimme kom nästa. Tydligen sommartider nu...


imorn ska det jobbas kväll ialf..


God natt!

jävla elände

alltihop...



Mår så dåligt

Haft en fruktansvärd kväll/natt dagen lite bättre på akademiska.
Nej fyy faan ,  men alla som jobbade på ava avd 35c är guldvärda! spec min läkare!! Kan inte tacka dig tillräckligt.

RSS 2.0